Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yegâne katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara şayan halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule yegâne kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kadar bu peklik süresi Yangın Çıkış Kapısı 20 ile 180 an ortada bileğkonuebiliyor. Fakat bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece mevsuk. Gerita baplar cenahıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak derunin kullanılmaktadırlar.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, ortamında bulunan insanlarla birlikte zikıymet eşyaları muhafaza etmek hesabına…

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bunun ciğerin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdivenine başüstüneğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha çokça önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına ne olmaktadır.

Report this wiki page